Varsel om planoppstart

På vegne av styret for det interkommunale plansamarbeidet varsler Nye Veier med dette oppstart av planarbeidet, jfr pbl § 11-12 for strekningene E18 Dørdal-Tvedestrand og E18 Arendal-Grimstad.
Vi bygger ny E18

Nye Veier har ansvar for utbygging av E18 fra Langangen til Grimstad til firefelts motorvei. Formålet med ny E18 er å binde sammen regionene, utvikle bo- og arbeidsmarkedet og sikre gode rammebetingelser for næringslivet, samt redusere reisetiden og øke trafikksikkerheten. For strekningene Dørdal – Tvedestrand og Arendal – Grimstad starter planarbeidet nå.

Varsel om planoppstart

På vegne av styret for det interkommunale plansamarbeidet varsler Nye Veier med dette oppstart av planarbeidet, jfr pbl § 11-12. Planarbeidet omfatter kommunene Bamble, Kragerø, Gjerstad, Risør, Tvedestrand, Arendal og Grimstad. Planleggingen gjennomføres av Nye Veier og deres rådgiver, i tett samarbeid med kommunene og øvrige berørte myndigheter.

Informasjon om prosjektet og planprosessen

Erling Gunnufsen, erling.gunnufsen@asplanviak.no tlf 934 05 379

Marius Normann, marius.normann@ramboll.no tlf 913 75 479

Nye Veier ved Rune Sølland, Rune.Solland@nyeveier.no

Asplan Viak asplanviak@asplanviak.no

Innspill til planarbeidet eller informasjon som kan være relevant for prosjektet, kan formidles via kartportalen , e-post til asplanviak@asplanviak.no eller brev til Asplan Viak AS, Postboks 24, 1300 Sandvika. E-poster merkes «E18 DG_innspill planarbeid» i emnefeltet.

Lenke til kartportal Storymap
Frist for innsending av innspill er 15.06.2018.

For å sikre medvirkning og god informasjon, vil Nye Veier invitere til informasjonsmøter for allmennheten og dialogmøter med organisasjoner, næringsliv og andre interessenter i hver enkelt kommune. Meld deltakelse til dialogmøte til asplanviak@asplanviak.no. Eposter merkes "E18 DG Påmelding dialogmøte" i emnefeltet.

Bilder