Stor interesse for Nye Veiers Leverandørkonferanse 2017

Mer enn 200 personer fordelt på norske og internasjonale firma følger Nye Veiers leverandørkonferansen i Oslo

Mer enn ti nasjoner er representert i arrangementet som gjennomføres tirsdag og onsdag. En av hensiktene med arrangementet er å skape en møteplass for entreprenørbransjen og underleverandører med veiinfrastruktur som fellesnevner.

Administrerende direktør i Nye Veier, Ingrid Dahl Hovland åpnet arrangementet foran en fullsatt konferansesal i Oslo.

– Nye Veier får gode tilbakemeldinger fra bransjen på arrangementet. Det setter vi veldig stor pris på. Jeg gleder meg også over den gode jobben som er gjort i forkant for at arrangementet er blitt så bra, sier Dahl Hovland.
Arrangementet startet med presentasjon av Nye Veier. Deretter fikk deltakerne en bolk med generell informasjon presentert av prosjektdirektørene på porteføljen tilknyttet prosjektene: E18 (Magne Ramlo), E6 Mjøsregionen (Øyvind Moshagen), E6 Trøndelag (Johan Arnt Vatnan) og E39 (Asbjørn Heieraas).

Nye Veier har høyt fokus på HMS og samfunnsansvar, og E39-direktør Asbjørn Heieraas presenterte selskaps retningslinjer og mål som er definert.

Det ble også viet spesiell oppmerksomhet til E39 og E6 sine prosjekter. E39-strekningen Kristiansand vest-Mandal øst og Mandal øst-Mandal by ble presentert. Det samme ble E6 i Trøndelag ved strekningene Ranheim Åsen og E6 Ulsberg-Melhus. Utbyggingsdirektør for E6 i Mjøsregionen, Øyvind Moshagen inviterte også bransjen til å tenke kreativt omkring signaturprosjektet med å bygge ny Mjøsbru.

E6 Trøndelag fortsetter konferansen onsdag 27. september.

LENKER ETTER ARRANGEMENTET:

Hvordan ta i bruk BVP som metode (Ekstern lenke)

Deltakerliste

E39 Konferansen

E39 Conference

E6 Trøndelag Konferansen

E6 Trøndelag Conference

260917 Leverandørdagen Første Del

260917 Supplier Conference First Part

Bilder