Nytt telefonnummer for publikum

Nye Veier har, i samarbeid med Hæhre Entreprenør AS, opprettet varslingstelefon for publikum i forbindelse med utbyggingen av nye E6 fra Kolomoen – Arnkvern. Varslingstelefonen skal være operativ helt til strekningen ferdigstilles.

Varslingstelefonen når du på tlf: 40 55 15 06.

– Varslingstelefonen er ment for alle som berøres av anleggsområdet og som av en eller annen grunn ønsker å komme i kontakt med oss. Telefonen kan benyttes til spørsmål av ulik art, eksempelvis om når det skal arbeides i et visst område, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør for E6 Mjøsregionen.

Det er Hæhre Entreprenør AS som betjener varslingstelefonen. Nye Veier stiller en rekke krav til totalentreprenøren for å ivareta publikum på best mulig måte. Dette gjelder blant annet krav om varsling av beboere, virksomheter og institusjoner som berøres av anleggsarbeidene.

– Hæhre Entreprenør AS skal varsle berørte før arbeidet starter. Varslingen skal blant annet inneholde informasjon om når arbeid skal utføres og hva som skal gjøres, sier Moshagen.

Trafikantene får som vanlig oppdaterte trafikkmeldinger via vegvesen.no og på tlf. 175.

– Jeg vil også oppfordre både bilister og andre berørte til å følge med på informasjon som vi i Nye Veier publiserer på våre internettsider og på Facebook, sier Moshagen.

Utbyggingen av Kolomoen – Arnkvern utføres av Hæhre Entreprenør AS for Nye Veier. Strekningen inngår i utbyggingsprosjektet Kolomoen – Moelv. Nye Veier åpner de første 12 km fra Kolomoen – Kåterud høsten 2019. Sommeren 2020 åpner vi de neste syv km fra Kåterud – Arnkvern.