Nytt folkemøte om E6 Øyer – Otta

Nye Veier legger opp til tett og godt samarbeid med kommunene og en bred medvirkningsprosess med folket i Gudbrandsdalen når de nå inviterer til nytt folkemøte om planleggingen og utbyggingen av trafikksikker E6 på strekningene Øyer – Frya og Sjoa – Otta.

Nye Veier presenterte forslag til planprogram for E6 gjennom Gudbrandsdalen i juni i år, og informasjon om strekningen, planprogrammet og videre planprosess  blir temaer på torsdagens informasjonsmøte.

- Planprogrammet redegjør for hvordan reguleringsprosessen skal gjennomføres og er en slags «kokebok» for planprosessen. Nå håper vi innbyggerne i Gudbrandsdalen møter opp på informasjonsmøtet og engasjerer seg ved å stille spørsmål og komme med innspill. At alle parter får si sitt er en forutsetning for å få fram et godt veiprosjekt gjennom Gudbrandsdalen, sier planprosessleder Bjørn Åmdal i Nye Veier.

Nye Veier planlegger med at kommunene legger ut planprogrammet på høring i løpet av høsten, slik at arbeidet med reguleringsplanene kan starte på nyåret. Da vil det bli arrangert nye åpne møter med hovedfokus på planprogrammet.

Informasjonsmøtet gjennomføres digitalt, så her får alle mulighet til å delta hjemme fra sin egen stue.

Følg møtet digitalt torsdag 19. august kl. 18.00-19.00 på kommunens nettside eller www.e6gudbrandsdalen.no