Nye Veier retter fokus mot Rogaland

Helt ny E39 skal realiseres mellom Kristiansand og Sandnes. Til å lede utbyggingen søker Nye Veier AS etter utbyggingssjef for strekningen fra Flekkefjord til Sandnes.

TRYSFJORDBRUA: Det skal bygges 169 kilometer med helt ny firefelts motorvei med skiltet fartsgrense 110 km/t. På vei vestover fra Kristiansand til Sandnes skal blant annet nye E39 passere Trysfjorden over bru. (Illustrasjonsfoto)

 

 

– Vi søker en offensiv og nytenkende leder med solid kompetanse, fortrinnsvis fra bygg- og anleggsbransjen eller andre relevante bransjer med store og komplekse prosjekter hvor god planlegging og gjennomføring har første prioritet, sier Asbjørn Heieraas, prosjektdirektør for E39-utbyggingen fra Kristiansand til Sandnes.
Utbyggingssjefen vil ha ansvaret for utbygging av strekningen E39 Flekkefjord-Sandnes. Harald J. Solvik er utbyggingssjef på første del av strekningen som skal bygges ut, det 63 km lange strekket fra Kristiansand til Lyngdal.
Utbyggingssjefen får ansvar for styring og gjennomføring av prosjektene i alle faser. Vedkommende skal samarbeide tett med utbyggingsområdets ledelse, Nye Veiers fagstaber, samt prosjektledere for andre utbyggingsstrekninger i Nye Veiers portefølje.
– Vi ser etter en person som må være strategisk sterk og samtidig evne å utføre operativ oppgaveløsning sammen med dyktige kolleger og samarbeidspartnere. Evne til innovasjon, samarbeid, oversikt og seriøsitet er også viktig stikkord. Nye Veier AS er i utvikling og personen må trives med å jobbe i henhold til våre verdier – fornyer, forbedrer, forsikrer – og evne å finne løsninger som både sikrer måloppnåelse i eget prosjekt og utvikling av selskapet på tvers av prosjekter og avdelinger, informerer Heieraas.
Store samhandlingskontrakter med totalentrepriser vil kreve mye av utbyggingssjefen.
I forbindelse med ansettelsen av utbyggingssjef for strekningen skal det etableres prosjektkontor i Sandnes-området.
Søknadsfristen er snarest og innen 15. september.

Se hele stillingsutlysningen HER.

 

FAKTA
Nye Veier
Nye Veier AS er under oppbygging og har vært operativt siden 1. januar 2016. Selskapet eies av Samferdselsdepartementet, og er lokalisert med hovedkontor i Kristiansand og fire utbyggingsområder. Oppstartsporteføljen består av åtte veistrekninger med en investeringsramme på ca. 148 mrd. kroner.
208 kilometer av dagens E39-strekning mellom Kristiansand og Sandnes skal erstattes med ny firefelts motorvei med skiltet fartsgrense 110 km/t.
Den nye motorveien som erstatter dagens E39-trase er beregnet til 169 kilometer.

Bilder