Kristian Bugge Nikolaisen ansatt som fagansvarlig elektro/SRO

Kristian Bugge Nikolaisen er vår spesialist innen fagfeltet elektro. Han hadde sin første arbeidsdag hos oss i Nye Veier 1. desember.

- Jeg ser med stor entusiasme frem til å ta fatt på arbeidsoppgaver, sier Bugge Nikolaisen.

47-åringen kommer fra jobben som norsk salgsleder for elektromotorselskapet WEG, som har hovedsete i Brasil. Firmaet leverer elektromotorer, generatorer og styringssystemer innen de fleste markedssegmenter. Før det har han allsidig bakgrunn fra flere firma, blant annet som funksjonalitetsansvarlig hos MH Wirth, samt drevet egne selvstendige firma med elektrosystemer og instrumentering som spesialitet.

Kristian Bugge Nikolaisen- Da stillingen som disiplinleder elektro/SRO dukket opp i Nye Veier, så slo det meg umiddelbart at dette var noe jeg kunne tenke meg å være med på. Nye Veier AS har et stort samfunnsoppdrag, og E39 medfører en betydelig samfunnsnytte. Jeg ønsket virkelig å være med og skape noe som står for ettertiden, sier Bugge Nikolaisen.

Kristian er gift og har to barn. Lang vei til arbeidsplassen har han ikke, da familien er bosatt på Gimlekollen i Kristiansand. Når Kristian ikke er på jobb, liker han seg godt i det sportslige element med løping, squash og nedoverski. Av andre interesser trekker Bugge Nikolaisen fram lidenskap for biler og at han er glad i å reise.