Inviterer til informasjonsmøter og åpne kontordager om E6-utbyggingen

Kommende uke arrangerer Nye Veier informasjonsmøter og åpne kontordager både på Biri og Lillehammer om utbyggingen av trafikksikker motorvei på strekningen Roterud – Storhove. Veiselskapet håper på god deltakelse og mange innspill.

Forslag til reguleringsplan for E6 Roterud – Storhove og eksisterende E6 forbi Lillehammer ble gjort tilgjengelig 18. juni i år.

- Nå håper vi innbyggerne langs strekningen i Gjøvik og Lillehammer, og alle andre interesserte møter opp og engasjerer seg ved å stille spørsmål og komme med innspill. Fristen for å gi innspill er satt til 5. september, så nå er det viktig å si sitt slik at vi får behandlet alle innspillene i den videre planprosessen, sier utbyggingsdirektør Marius Duedahl i Nye Veier.

Nye Veier arrangerer møter både på Biri og i Lillehammer og det blir også mulig å delta digitalt.

- På mandag er vi på plass på Biri omsorgssenter og tirsdag blir vi å finne i Kulturhuset Banken på Lillehammer. Det blir også mulig å avtale tidspunkt for å møte oss på de åpne kontordagene som vi legger opp til senere i uka. I tillegg kan man delta digitalt, så det er gode muligheter for å delta og vi er tilgjengelige, sier Duedahl.

>> Gjøvik mandag 23. august kl. 18.00 - 20.00 på Vingrom omsorgssenter 

>> Lillehammer tirsdag 24. august kl. 18.00 - 20.00 i Kulturhuset Banken