Hva skjer med E6 i Melhus?

Lerkrysset ble som ventet et hovedtema på folkemøtet i Melhus 24. august, da Arbeiderpartiet i kommunen inviterte til diskusjon om E6-planene til Nye Veier. Her er Trønderbladets omtale av møtet.

Lerkrysset ble som ventet et hovedtema på folkemøtet i Melhus 24. august, da Arbeiderpartiet i kommunen inviterte til diskusjon om E6-planene til Nye Veier. Her er Trønderbladets omtale av møtet:

Folkemøte om nye E6 i Melhus

Merk: 22. august avviste formannskapet i Melhus enstmmig en klage på trasévalget for nye E6 fra Røskaft til Skjerdingstad.  Klagen var fremmet av en gruppe grunneiere i Kåsen, Losengrenda og Ler. Disse ønsker den nye veien bygd øst for Gaula, i stedet for på vestsiden, slik det er bestemt i reguleringsplanen

Formannskapet avviste klagen med følgende begrunnelse:

E6-traséen er grundig konsekvensutredet på overordnet nivå, samt at avvik fra  kommunedelplanen er tilstrekkelig konsekvensutredet i planbeskrivelsen til reguleringsplanen, og vurdert under saksbehandlingen av planen. Klagen bringer ikke fram nye opplysninger som gjør at kommunen vurderer at det skal gjøres endringer i trasèvalg. Kommunen vurderer at planen er behandlet i tråd med plan- og bygningslovens bestemmelser.

Bilder