Hamaradvokater bistår Nye Veier

Advokatfirmaet Mageli ANS skal bistå Nye Veier AS med juridisk bistand i grunnervervsprosessen.

Det er advokatene Steinar Mageli, Birgitte B. Mørkved og Ellen Johanne Krogrud som nå skal bistå med sin juridiske kompetanse i grunnervervet på E6-strekningen Kolomoen – Arnkvern.

– Vi har lang erfaring med å bistå både Statens vegvesen og Bane NOR i lignende saker og ser nå frem til å også kunne bistå Nye Veier og håndtere sakene på en god måte, sier Steinar Mageli, advokat og partner i Mageli ANS.

Grunnerverv krever tilstedeværelse.

– Advokatene fra Mageli har god lokalkunnskap og høy kompetanse innen grunnerverv. At de holder til på Hamar er en stor fordel for å kunne håndtere de gjenstående sakene på en rask og fornuftig måte, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør for E6 Mjøsområdet.

Det er viktig for fremdriften i utbyggingsprosjektet at grunnerverv avklares raskt.

– Både vi i Nye Veier og advokatene i Mageli har stor forståelse for grunneiernes situasjon. Vårt utgangspunkt i disse vanskelige sakene er å være løsningsorienterte og ha god dialog med grunneierne, sier Moshagen.

Advokatene i Mageli ANS starter på de angitte oppgavene så snart som praktisk mulig.


Magne Andreas Buaas Bye (Nye Veier), Birgitte B. Mørkved (Mageli ANS), Øyvind Moshagen (Nye Veier) og Steinar Mageli (Mageli ANS).