"Hagler" ikke med E6-innsigelser i Melhus

Lesere av Trønderbladet kan få inntrykk av at det er uvanlig mange innsigelser og merknader til reguleringsplanen for E6 Kvål–Melhus sentrum. Slik er det ikke.

Reguleringsplanen skal 19. juni behandles politisk i Melhus kommune, og ifølge Trønderbladet har det i høringsrunden "haglet med innsigelser."

Nye Veiers planleggingsleder, Jan Olav Sivertsen, påpeker at det ikke er spesielt mange innsigelsesvarsler til planen.

– Slike har vi bare fått fra fylkesmannen og fylkeskommunen, og de har vi kvittert ut gjennom endringer i reguleringsbestemmelsene. Dermed er innsigelsene frafalt, sier Sivertsen.

Han kan ellers fortelle at det har kommet  en del merknader fra andre instanser og grunneiere. Men det er heller ikke uvanlig mange av disse, ifølge Sivertsen.

Se dette dokumentet som viser hvordan innsigelser og merknader er behandlet.

MERK: I saksframlegget konkluderer rådmannen i Melhus:
Planforslaget er godt gjennomarbeidet, og det har ikke vært nødvendig å gjøre store endringer fra høringsforslaget til sluttbehandling når det gjelder plankartet. Det er imidlertid foretatt store endringer av bestemmelsene for å imøtekomme innsigelser fra fylkesmannen og fylkeskommunen. Rådmannen vurderer at planforslaget ivaretar de nødvendige hensyn og anbefaler dermed at reguleringsplanen vedtas.